viernes, 15 de enero de 2010

SENSE PAUSA, PERÒ SENSE PRESSA...


Sembla ser que el 2010 ha arrancat força bè, després de les vacances nadalenques els quals he aprofitat per descançar i gaudir dels meus, també he tingut l'oportunitat d'agafar la moto algún dia, es molt frustant veure que no aguanto ni una mànega de deu minuts,això no pot ser!!

Abans de cap d'any, vaig anar al freestyle de Lleida, on Motos Grau organitzava l'event i em van fer un petit homenatge els quals em van entregar una placa molt canyera com a record del temps que he passat amb ells, va ser un moment molt emotiu, des de aquí els hi dono les gràcies de nou. També em van fer un entrevista de radio en motiu de la meva retirada els nois de http://www.clubxtrem.es/ (trobareu la entrevista a la part de descàrregues, capítol 16 a la part del final), una gent molt enrotllada ja que és la única emisora off road del país.

La primera setmana de gener, tenia previst fer el 1r stage de la temporada amb els riders que porto aquest any, Jaume Betriu, Ramon Rerra i Ot Montsonis, l'Ot no va poder venir els tres dies, però el Jaume i el Ramon si. Tot i la neu, van ser tres dies molt complerts, divendres vam anar a fer piscina, fentt 1500 metres combinant exercicis resistència, per la tarda sessió de gimnàs i classe de spinning. Dissabte matí ruta de btt amb neu i fang per la noguera acompanyats del Marc Tugues i el Carles Mir, completant 35km amb un fang molt enganxós peró va ser molt divertit. Sense tenir massa temps per menjar alguna cosa, per la tarda sessió de moto al circuit de Balaguer, que era lúnic circuit que estava en condicions de rodar degut al fang i la neu que tenien la resta de circuits lleidatans. Diumenge matí mes moto, en aquest cas vam anar al circuit de Almenar, que semblava una pista de gel, degut a les baixes temperatures.

Ara estic de descans, m'he agafat la baixa al gimnàs on treballo, ja què el metge m'ha recomanat un mes de descans degut a la lesió de la cama que encara persisteix amb dolors crònics, si en aquest mes no marxa hauré de visitar-me a un especialista per mirar que fem, la veritat és que és un pal, perquè si forço molt acabo coix!!


Hem creat un nou blog http://www.mxpersonaltrainer.blogspot.com/ on hi posarem tota la informació dels cursos i clases personals que tenim previstos per aquest 2010.


Salut.

No hay comentarios: